Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes farà una neteja del fons marí de Sa Palomera dissabte


L’Ajuntament de Blanes ha organitzat una neteja del fons marí de Sa Palomera aquest dissabte 29 de juliol. Com cada any, coincidint amb els dies posteriors de la celebració del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava s’organitza aquesta batuda per netejar l’entorn de la platja i la Roca de Sa Palomera, que és des d’on es llencen els elements pirotècnics.

L’objectiu de la neteja del fons marí, com apunten des de l’Ajuntament de Blanes, és treure el màxim de restes que queden després de les cinc nits d’espectacles de fosc artifici. Així doncs, des del consistori conclouen que es tracta de “fer neteja” per reduir la quantitat de deixalles acumulades després del festival. Ara bé, aquesta neteja del fons marí de Sa Palomera també s’aprofita per retirar altres residus que apareixen al mar fruit de l’incivisme. Així, a banda de la tasca de neteja, des de l’ajuntament també preveuen sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de mantenir nets els espais naturals.

La neteja del fons marí de Sa Palomera enguany es farà el dissabte 29 de juliol de 9 del matí a 12 del migdia. Com informen des del consistori hi haurà dos equips. D’una banda un grup subaquàtic amb submarinistes que netejaran el fons marí. De l’altra, hi haurà un grup de persones a terra.

Tothom qui vulgui pot inscriure’s per participar a la neteja del fons marí de Sa Palomera de Blanes. En el cas de l’equip subaquàtic, l’únic requeriment és tenir la titulació mínima de B2E o Advanced.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit