test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes farà ‘La ruta del vidre’ per promoure el reciclatge


L’Ajuntament de Blanes farà ‘La ruta del vidre’ del 22 al 24 d’agost amb l’objectiu de promoure el reciclatge d’aquest residu. Un al·licient extra és obtenir la ‘Bandera Verda’ de la campanya d’Ecovidrio.

El Servei de Residus i Neteja organitza aquesta ‘Ruta del vidre’ per diferents barris de Blanes. Durant tres dies consecutius, des de les 9 del matí a les 12 del migdia, les persones que s’acostin als punts de recollida rebran un obsequi relacionat amb el reciclatge.

La intenció és fomentar el reciclatge dels envasos de vidre i promoure la cultura de la recollida selectiva. De fet, aquesta és la funció dels obsequis: contribuir a la gestió dels residus domèstics. L’Ajuntament de Blanes considera que “la ciutadania ja està molt conscienciada respecte la necessitat de practicar el reciclatge domèstic, però cal seguir treballant i ajudant-los promovent accions”.

La ‘Ruta del Vidre’ començarà dilluns 22 d’agost al barri d’Els Pins, on s’instal·larà un punt de recollida d’envasos a la plaça de la Mare de Déu del Vilar. L’endemà la ruta continuarà al veïnat del Racó d’En Portes i, finalment, acabarà el dimecres al barri de Dintre Vila, a la plaça dels Dies Feiners.

Imatge: Ajuntament de Blanes

Laura Llunell
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit