Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes escalfa motors per a la 59a edició dels Premis Recvll


L’associació Recvll de Blanes ultima els preparatius per a la celebració de la 59a edició dels Premis Recvll. Enguany, els premis han incorporat la categoria de cançó inèdita en català, que compta amb una dotació de 500 euros. El jurat d’aquesta nova categoria el formen el compositor i músic blanenc Josep Maria Guinart, l’escriptor blanenc Jaume Planas i el director de Ràdio Marina, Josep Lluís Vidal.

A banda de la nova categoria, els Recvll abasten diversos gèneres. Hi ha el premi de Narració Joaquim Ruyra, el de Poesia Benet Ribas, el de Teatre Josep Ametller, el de Periodisme Salvador Reynaldos i el de Retrat Literari Rafel Cornellà-Joaquim Abril.

El jurat s’ha reunit aquest divendres per decidir els guanyadors i guanyadores de les diferents categories. Els noms es faran públics el proper diumenge 12 de març a les 11 del matí en una roda de premsa a la sala de plens de l’Ajuntament de Blanes. Una hora més tard, a les 12, tindrà lloc la gala de lliurament de premis al Teatre de Blanes.

Ràdio Marina patrocina l’edició de l’obra guanyadora del Premi de Narració Joaquim Ruyra.

Foto: Guanyadors de l’any passat (Aj. Blanes)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit