test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes enceta el 31è Cicle de Concerts Música a l’Esperança amb el guitarrista Diego Cortés


Blanes acull una nova edició del Cicle de Concerts Música a l’Esperança, un esdeveniment que ofereix música de qualitat en petit format. Així, aquest 2023, Música a l’Esperança celebra l’edició número 31 i el guitarrista internacional Diego Cortés serà l’encarregat d’encetar-la aquest divendres.

Aquest festival deu el seu nom a l’emplaçament on se celebra: la Capella de l’Esperança. El programa el configuren cada any propostes musicals molt variades. En aquests darrers anys, a més, l’organització explica que hi ha un afegitó: una vegada acabat el mes de maig, el següent divendres, el primer de juny, es fa un concert al Teatre de Blanes. 

El cartell

El 31è Cicle de Música a l’Esperança s’encetarà divendres 5 de maig amb l’actuació de l’intèrpret de guitarra i compositor de música rumba i flamenc, Diego Cortés, acompanyat pel guitarrista blanenc Rafa Martín. 

El cartell continuarà el dia 12 amb Mirla Riomar i Marcel Vallès que presentaran el seu disc Afrorasileira. El divendres 19 de maig, serà el torn de Diode, format per Joan Torrentó al violí i Pau Mainé a la guitarra elèctrica i efectes. El divendres 26 de maig actuarà el grup Againsam, amb la cantant Montse Creus, Xavier Roger (veu i saxo), i Ultano Gómez (veu i piano). Per últim, el divendres 2 de juny al Teatre de Blanes, serà el torn de Gili-Romaní Hot Jazz Cats. 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit