test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes commemora el 10è aniversari de la mort de l’artista Esteban de Blat


Blanes ha commemorat a l’artista internacional blanenc Esteban de Blat coincidint amb el 10è aniversari de la seva mort. L’acte ha consistit en una xerrada centrada a recordar la seva trajectòria vital i artística.

L’acte de commemoració de l’artista blanenc ha anat a càrrec de l’historiador, també de Blanes, Aitor Roger. La conferència ‘Blanes, terra d’artistes’ també ha recordat altres noms d’artistes nascuts al municipi o que van desenvolupar-hi la seva carrera. L’acte, celebrat al Centre Cívic, ha acollit a més d’una trentena de persones.

Esteban de Blat

El 13 d’octubre de l’any 2013, Esteve Baltrons i Roura, més conegut com a Esteban de Blat, va morir a Lloret de Mar després d’una llarga malaltia. Nascut l’any 1936 al barri del Raval de Blanes, Esteban de Blat ja va demostrar des de petit que el que més li agradava era cantar.

Amb 17 anys, el jove blanenc va començar a actuar amb diverses formacions catalanes de renom en escenaris tan mítics com El Molino del Paral·lel de Barcelona, la sala Empòrium o el Teatre Victòria. A més, també va actuar com a ballarí en diverses pel·lícules. Amb tot, el 1968 va actuar per primera vegada a Alemanya. A partir d’aquí, Esteban de Blat va començar a construir una fama internacional per altres països europeus com França i Àustria.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit