Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes celebrarà la Setmana pels Drets de les Persones Grans de l’11 al 16 de juny


Blanes organitza per primer cop la Setmana pels Drets de les Persones Grans. De l’11 al 16 de juny es faran un seguit d’activitats per sensibilitzar la població sobre els drets de les persones grans.

El punt de partida d’aquesta celebració és la Festa d’Homenatge a la Gent Gran. De fet, aquesta festa no s’havia pogut tornar a recuperar des de la pandèmia. Així doncs, enguany la Festa d’Homenatge a la Gent Gran, que arribarà a la 24a edició, donarà al tret de sortida de la Setmana pels Drets de les Persones Grans. La festa tindrà lloc el diumenge 11 de juny a les 5 de la tarda a la Ciutat Esportiva de Blanes.

Des del dia 12 i fins al 16 de juny, s’ha programat una activitat cada dia. Des d’una sessió de Cine-Fòrum del film  Un Week-End a París, una Taula Rodona pel Bon Tracte de les persones grans fins a un Taller de Prevenció de Robatoris i Estafes.

Coincidint amb el Dia Mundial per  reivindicar els Drets de les Persones Grans, el 15 de juny, s’ha organitzat la segona edició de la Marxa Pels Drets de la Gent Gran. Aquest recorregut vorejarà tota la franja litoral del municipi.

La Setmana pels Drets de les Persones Grans clourà amb l’obra de teatre El Llegati, que tracta sobre l’edatisme i el tracte intergeneracional.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit