Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes celebrarà la Feria de Abril aquest cap de setmana

Es farà del 12 al 14 d'abril a l'aparcament de darrere el CAP-2, davant l'Estació d'Autobusos


Del 12 al 14 d’abril, Blanes celebrarà la Feria de Abril. Si bé aquest any farà vuit anys que se celebra la Feria de Abril a Blanes, enguany l’esdeveniment l’organitzen l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales amb el suport del Restaurant En la Esquinita te Espero. Així ho explica Javier Gutiérrez, membre de la directiva de l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales.

“La Esquinita lleva ocho años organizándola y este año nos hemos unido la Asociación de Ardaleños, que hay una asociación aquí en Blanes, que Blanes está hermanado con Ardales y de hecho nuestro padre es de Ardales. Y qué mejor vinculación que nosotros, con la Asociación de Ardaleños, por sentimiento y por cultura; y ellos con nosotros. Como ya tenemos experiencia de ocho años montando la Feria de Abril en La Esquinita, [este año] nos hemos ido a un recinto más grande.”

Així doncs, la principal novetat d’aquesta de la Feria de Abril 2024 de Blanes serà el canvi de localització. L’enclavament serà l’aparcament de darrere el CAP-2, davant l’Estació d’Autobusos, i l’entrada serà gratuïta.

Com apunta Gutiérrez, l’objectiu és anar creixent “piano, piano“. Tot i això, esperen rebre tant socis de l’Associació i clients del restaurant, com també gent del costat de Blanes.

“No queremos ilusionarnos mucho, pero con muchas ganas de que, si el tiempo acompaña, de que sea algo muy bonito. Queremos ir aumentando piano, piano, despacito y con buena letra. La expectativa es que venga toda nuestra gente que nos sigue, mucha clientela de La Esquinita, muchos socios de la asociación, porque cada mes que montamos algo en la asociación siempre responden muy bien todos los socios. Y pensando en que le hemos llamado la Feria David de La Esquinita en Blanes, queremos promocionar Blanes, que venga gente de alrededores para disfrutar de un cartel tan amplio y tan bonito.”

Tres dies i una desena actuacions

La Feria de Abril arrencarà el divendres amb l’obertura de portes, prevista a les 18 h. El pregó, a càrrec de Xavier Sardà, serà a les 8 del vespre. El primer dia de la Feria es completarà amb les actuacions dels grups El Rumbo i Toni Cayena & The Caymandband.

Dissabte l’activitat començarà a la una del migdia. Ara bé, les actuacions musicals arrencaran a les tres de la tarda. Començaran Brenda Delgado i Carolina Villegas, seguides pels grups D’Rumbaos, Sin Frontera i Piratas Rumbversions.

L’últim dia, el diumenge, també començarà a la una del migdia amb l’obertura de portes i a les tres de la tarda hi haurà la primera de les quatre actuacions previstes. Primer, actuarà el Coro Rociero Bahía de Blanes seguits pel grup Alegría. Acabaran Javier Ginés i el grup Gipsy Sirocos.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit