Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes celebra l”Estiu Jove’ amb activitats gratuïtes per joves de 12 a 16 anys


Blanes ha organitzat l”Estiu Jove‘, un seguit d’activitats d’oci i lleure gratuïtes per les i els joves d’entre 12 i 16 anys. ‘Estiu Jove’, que ha arrencat aquest dilluns 3 de juliol i s’allargarà durant l’agost, s’emmarca dins del programa ‘Temps per cures. Les activitats de l”Estiu Jove’ tindran lloc de dilluns a divendres de 18 h a 20 h i el punt de trobada serà el Banc dels Músics al Passig de Mar.

Segons apunta l’Ajuntament de Blanes, l’objectiu de l”Estiu Jove’ és dinamitzar activitats per a joves durant l’estiu. Així s’han plantejat diverses propostes com voleibol, tardes artístiques, billar, dansa urbana, taller de cuina o un scape room, entre d’altres. Totes les activitats estaran monitoritzades per personal especialitzat. A més, totes són gratuïtes i només cal fer la inscripció prèvia en aquest enllaç.

‘Temps per Cures’ està orientat a fer compatibles per a les famílies de Blanes el treball, el descans, el lleure i la cura. El seu objectiu, com expliquen des del consistori, és avançar precisament en la coresponsabilitat pública de les cures, és a dir, oferir a les famílies de Blanes la possibilitat de poder gaudir de temps lliure i alliberar-los puntualment de les tasques de cura.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit