Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes celebra la V Fira de Tardor aquest cap de setmana


Blanes celebrarà Tots Sants del 27 al 31 d’octubre. Durant aquests dies, la capital de la Selva Marítima ha programat tot un seguit d’activitats per celebrar la Castanyada i, també, Halloween.

L’activitat central serà la V Fira de Tardor, que tindrà lloc del 27 al 29 d’octubre. La fira comptarà amb parades d’artesania instal·lades al passeig de Dintre. La novetat d’aquesta edició de la Fira de Tardor serà l’espectacle de foc i pirotècnia que oferirà la Companyia Aestus. El xou es farà la nit de divendres i al passeig de Dintre, a tocar del carrer Muralla.

A banda de les parades de la fira, la façana de l’Ajuntament també s’engalanarà amb un arbre monumental amb icones que referenciaran la festivitat de Tots Sants.

Entre altres activitats programades en el marc de la V Fira de Tardor també hi ha un pintacares, un conta contes, una xocolatada popular o la Zombie Walk i el Passatge del Terror, que es faran el dissabte al vespre.

Celebració de Tots Sants

Pel que fa a la vigília de Tots Sants, el dia 31 d’octubre, L’Associació de Veïns de Mas Cremat oferirà Teatre i un Sorteig de Kids & Us a les 7 de la tarda. En acabar, hi haurà un Ball de Bruixes amb Nanja Dansa. La festa continuarà amb un Concurs de Disfresses i una sessió de Discoteca amb DJ Sebastian a la Plaça Ramon Casas.

D’altra banda, l’Associació de Veïns de Mont Ferrant ha programat un Túnel del Terror i l’oportunitat de celebrar el conegut ‘Truco o Trato’ de Halloween al Carrer Abat Oliba.

La celebració de Tots Sants acabarà el 4 de novembre, amb les activitats que es faran a l’Avinguda Catalunya, a l’alçada de davant el Local Social. Entre la programació hi ha la Festa de la Castanyada, un Espectacle de Globus Flexia, un Espectacle Musical i un Concurs de Disfresses.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit