Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes celebra la III Jornada Gastronòmica al Mercat de Mas Enlaire


Blanes celebra la III Jornada Gastronòmica al Mercat de Mas Enlaire aquest dissabte 7 d’octubre. De 19 h a 22 h, el Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire acollirà aquesta mostra gastronòmica de productes de Km0 a preus populars, segons informa l’Ajuntament de Blanes.

Des del consistori apunten que per aquesta edició “es repeteixi la bona acollida de les dues anteriors”, que es van celebrar al mes de novembre. L’objectiu de la Jornada Gastronòmica al Mercat de Mas Enlaire, com expliquen en un comunicat, és enfortir i dinamitzar el teixit econòmic local.

Durant la III Jornada Gastronòmica, al Mercat de Mas Enlaire s’oferiran tapes preparades per xarcuteries i peixateries a preus populars. Segons l’ajuntament blanenc, els preus dels tiquets pels tastets de menjar i beguda oscil·laran entre l’1 € i els 4 €.

A banda, la III Jornada Gastronòmica també oferirà un servei de canguratge gratuït per als infants d’entre 3 i 12 anys. Aquest servei estarà obert des de les 19 h i fins a les 22 h amb monitors i monitores.

Els establiments del Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire que participaran són: Hortalisses Mas Martí, Cafeteria Mercat Blanes, Carns Selectes Loli, Carnisseria Polleria i Xarcuteria Albert, Llaminadures Anna, Xarcuteria i Formatgeria Dolores Jiménez, Margarita Xarcuteria, Josep Bassols Carnisseria Xarcuteria, Peixateria Rafel i Carmen, així com Peixateria Roca Vidal. També hi haurà tastets i begudes de Cervesa Marina, Cava Laviret, així com dels establiments de venda de productes de restauració La Balma, Rostisseria Les Cavanyes i Poma Verda.

Foto: Ajuntament de Blanes 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit