Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes celebra la Festa Major Petita del 18 al 21 d’agost


Blanes celebrarà la Festa Major Petita del 18 al 21 d’agost. Aquesta celebració aglutina la Festa dels Copatrons, Sant Bonós i Sant Maximià. Durant els quatre dies en què s’allargarà la Festa Major Petita, l’ajuntament blanenc ha organitzat un seguit d’activitats i esdeveniments.

La programació

La Festa Major Petita de Blanes començarà el divendres 18 d’agost amb la Cercavila ‘Places i Carrers’. Diverses entitats culturals i juvenils faran un recorregut històric per la ciutat fins arribar a la plaça d’Espanya. Allà, l’Esbart Joaquim Ruyra farà el ball ‘Toquen a Córrer’ acompanyats per la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria. A la nit, a l’escenari del Passeig de Mar hi haurà concert del grup Di-Versiones.

Dissabte es farà la Cursa Córrer el Cós, a partir de les 18 h. A més, també hi ha programada una audició de sardanes a les 19 h a la plaça del Països Catalans amb la Cobla La Principal del Llobregat. A la nit hi haurà la Caminada Popular Nit de Sant Bonós, que enguany arriba a l’edició número 28.

Pel que fa a diumenge, al migdia, la plaça d’Espanya acollirà la Vermutada Popular, organitzada per la Colla Gegantera, que també tindrà música en viu. A la tarda es farà una Gimcana, organitzada per l’Agrupament Pinya de Rosa.

La Festa Major Petita de Blanes acabarà el dilluns 21 d’agost amb la Festa dels Copatrons. La jornada començarà al matí amb la Xocolatada Popular. En acabar, es farà l’Oferna Floral Institucional sota l’Arc dels Copatrons i, tot seguit, hi haurà l’Ofici Solemne en honor a Sant Bonós i Sant Maximià a l’Església Santa Maria.

A la tarda, hi haurà la 9a edició de la Cantada d’Havaneres. Enguany, per un canvi de l’emplaçament, es farà al Passeig de Mar. Hi actuarà Cabotatge, Son de l’Havana, Peix Fregit i Port Bo.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit