Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes celebra la 11a Setmana del Mar 5è Memorial Albert Ros


Blanes celebra una nova edició de la Setmana del Mar amb diverses activitats amb motiu del Dia Mundial dels Oceans, que és el 8 de juny. Enguany, per la seva 11a edició, la Setmana del Mar inclourà algunes activitats organitzades pel Centre d’Estudis Avançats de Blanes.

La Setmana del Mar ha començat aquest dilluns 5 de juny amb una jornada de portes obertes al Centre d’Estudis Avançays a càrrec de la investigadora Gemma Agell. Aquest dimarts ha tingut lloc un taller per adults sobe ‘Sabó d’Aigua del mar i sabonera amb decoupage’ a càrrec de Los Jabones de Luna.

Aquest dimecres al matí es farà una nova sessió de ‘Nascuts per Llegir’; una hora del conte dirigida a infants de 0 a 3 anys amb Creixent amb Art i la narració d’Arran de Mar. També aquest dimecres, a la tarda, es farà la xerrada ‘Desxifrant l’Oceà’ amb Itziar Burgués i Gemma Agell, del Centre d’Estudis Avançats, a la Biblioteca Comarcal.

Dijous a la tarda hi haurà l’Hora del Conte ‘Petites històries, grans històries’ per infants a partir de 3 anys a càrrec de la Companyia Tramoia. Aquesta sessió comptarà amb la participació de la investigadora del Centre d’Estudis Avançats, Iosune Uriz. Tot seguit hi haurà una conversa al voltant de la cultura oceànica amb la investigadora Meritxell Genovart, investigadora del centre.

La Setmana del Mar culminarà el divendres 9 de juny amb el recital ‘Cantada d’Havaneres’ del Taller d’Havaneres de Blanes. Aquesta activitat també s’inclou en el memorial d’Albert Ros, col·laborador de la Biblioteca Comarcal. A més d’aquestes activitats, el vestíbul de la Biblioteca Comarcal acull l’exposició Ocean Night fins el 28 de maig.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit