test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes celebra el 19è Festival Internacional de Tuning aquest cap de setmana


Blanes acull el 19è Festival Internacional de Tuning ‘Blanes Motor Days’ aquest cap de setmana. Del 6 al 8 d’octubre, l’esplanada del costat del pavelló antic d’esports i els antics camps de futbol d’Els Pins, acolliran la fira del món del motor “més completa del sud d’Europa”, segons l’Ajuntament de Blanes.

La novetat principal de l’edició d’enguany del Festival Internacional de Tuning de Blanes és que serà d’accés gratuït. A l’edició de l’any passat, s’havia de pagar una entrada de 3 €.

D’altra banda, per aquesta 19a edició també s’han eliminat tres activitats a petició del consistori després de rebre queixes dels veïns pel soroll. Així doncs, al 19è Festival Internacional de Tuning no es faran les proves d’Slalom Drift i de 4 x 4 i, tampoc es farà la rua de vehicles pel centre del municipi. Per la cancel·lació d’aquestes proves, des de l’Ajuntament de Blanes preveuen que no s’arribi a les xifres de l’any passat, en què es van apuntar un miler de vehicles. Tot i això, des de l’organització exposen que els inscrits per aquesta edició s’esperen inscrits de Catalunya i l’Estat i, també, de França, Itàlia, Holanda, Portugal i Andorra.

D’entre les activitats programades hi haurà una exposició de vehicles exclusius, una prova de llançaflames amb tubs d’escapament o les proves de qualitat de so i de tubs d’escapament.

A banda de les activitats relacionades amb el món del motor, durant tot el cap de setmana també hi haurà oberta una zona de gastronomia i una zona infantil. A més, també hi haurà diferents concerts i DJs, una sessió de Zumba, batucada o un espectacle de malabars, entre d’altres.

Foto: Ajuntament de Blanes 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit