Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes arrenca la Festa Major de Santa Anna i el Concurs de Focs


Blanes comença la Festa Major de Santa Anna i el 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava aquest divendres.

La Festa Major de Santa Anna se celebrarà del 21 al 28 de juliol. Pel que fa als concerts, Doctor Prats actuaran a la capital de la Selva Marítima el dimarts 25 de juliol -la revetlla del dia de Santa Anna- a l’espai de davant de l’estació d’autobusos. Per la Festa Major de Santa Anna de Blanes també s’han programat actuacions amb grups tribut a Coldplay i U2 (24/07) i Queen (28/07). Altres cites destacades de la Festa Major de Blanes seran, com ja és habitual, el Festival de Música Jove o l’Ensorra’t.

El dia de Santa Anna, el 26 de juliol, tindran lloc els actes més tradicionals com el Pregó, el Ball de Morratxes amb l’Esbart Joaquim Ruyra, el concert de tarda o la missa solemne a la Parròquia de Santa Maria.

Un altre ingredient destacat de la Festa Major de Santa Anna de Blanes són els Focs. Enguany se celebra el 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava. Aquest any, en motiu dels comicis del 23 de juliol, l’Ajuntament de Blanes ha decidit canviar l’horari dels focs. Així, el dia 23 no hi haurà Focs. Ara bé, el calendari previst de Focs són els dies 21 i 22 de juliol i del 24 al 26 del mateix mes.

A més, i com a novetat d’aquest any, Blanes habilitarà un servei gratuït de bus llançadora pels Focs de Blanes. Sortiran cada 30 minuts des de la Ciutat Esportiva fins a l’estació d’autobusos dels Pins els dies 21 i 22 de juliol, quan s’espera més afluència de públic.

Pels Focs de Blanes també s’habilitarà un espai reservat al Passeig de S’Abanell per a persones amb mobilitat reduïda.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit