Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes aprova un pressupost de 52 MEUR per aquest 2023


L’Ajuntament de Blanes ha aprovat els Pressupostos Municipals del 2023 que enguany pugen a 52.192.140,80€. La llum verda s’ha donat aquest mes de febrer després que al ple del gener els Pressupostos no van tirar endavant per manca de suport.

Els comptes blanencs d’aquest any han tingut 13 vots a favor d’ERC, PSC i Junts per Blanes (JxB) i la regidora no adscrita Rosa Aladern. El grup de Ciutadans hi ha votat en contra, mentre que els regidors de Blanes En Comú Podem i els altres tres regidors no adscrits, s’han abstingut.

Un dels aspectes consensuats entre PSC, ERC i JxB per l’aprovació dels Pressupostos és la creació d’una ‘Comissió de Seguiment’. L’objectiu de la comissió serà donar compliment als acords pactats perquè prosperin els pressupostos i debatre futurs temes relacionats amb aquest àmbit.

Augmenten les partides socials i de promoció econòmica

Els Pressupostos de Blanes d’aquest 2023 superen els 52 MEUR. Les partides principals que preveuen els comptes són de l’àmbit social. En aquest sentit, destaca l’augment en els Serveis Socials, que arriba a una partida d’1,1 MEUR; el Servei d’Atenció a Domicili, que supera en 130.000€ la partida de l’any passat, i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, que ha augmentat 57.000€.

La partida de Cultura i Promoció de la Ciutat també augmenta arribant als 810.000€. També creix la de Dinamització Cultural, 100.000€; i, la partida pels actes de Festa Major, 60.000€.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit