Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes ampliarà el catàleg de revistes en català de la biblioteca


L’alcalde de Blanes, el socialista Jordi Hernández, ha demanat que es facin els tràmits necessaris perquè el catàleg de revistes en català de la biblioteca tingui totes les publicacions censurades a Borriana (Castelló). Actualment ja s’hi poden consultar Camacuc, Cavall Fort, Sàpiens i Enderrock. Ara, a través de la Generalitat i la Diputació, es vol ampliar aquesta llista amb El Temps i Llengua Nacional. De fet, avui mateix, l’ajuntament ja ha demanat que se n’activi la subscripció i ha sol·licitat també que totes les altres es renovin. En aquest cas, les publicacions que estan a disposició dels lectors a la biblioteca les paguen la Generalitat i la Diputació de Girona.

Paga les del 2023

Tot i això, com que la subscripció a El Temps i a Llengua Nacional no podrà estar activa fins al gener de l’any que ve, l’Ajuntament de Blanes ha decidit assumir el pagament dels exemplars d’aquest 2023. Per això, d’aquí a pocs dies totes les revistes en català que l’ajuntament del PP i Vox han censurat a Borriana ja es podran consultar a Blanes.

“Amb aquest gest tan carregat de sentit, el que volem garantir és la defensa del català i totes les llengües”, ha dit l’alcalde. “També volem solidaritzar-nos amb la biblioteca municipal de Borriana i amb les publicacions censurades per una acció tan trista i preocupant”, ha afegit Jordi Hernández.

Foto: ACN

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit