Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes acull Onco Arts aquest dissabte, la primera fira d’art per lluitar contra el càncer


La delegació de Blanes de la Fundació Oncolliga Girona ha organitzat ‘Onco Arts’, la primera fira d’art per seguir lluitant contra el càncer. Durant tot el dissabte 8 d’octubre, el Passeig de Mar, davant del Banc dels Músics, s’omplirà d’una petita mostra d’obres d’una tretzena d’artistes de diferents modalitats.

Les peces artístiques de l’Onco Arts són obres d’homes i dones que han utilitzat l’art com a mitjà d’expressió durant el període oncològic. Així, part de la recaptació de la venda d’aquestes creacions anirà destinada a la Fundació Oncolliga Girona amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i dels seus familiars.

A partir de la tarda, i fins al vespre, l’Onco Arts estarà amenitzada amb música en viu. Entre els artistes musicals hi haurà la soprano Karol Luque que estarà acompanyada d’altres artistes, alumnes i exalumnes de l’Institut Serrallarga.

Onco Art tindrà un espai per Mimosa. Aquest és un programa de reinserció laboral que contribueix a millorar la realitat socioeconòmica i la qualitat de veda que pateixen o han patit càncer.

Iniciatives com la fira Onco Arts es van posar en marxa el maig del 2014. Des de llavors, la Fundació Oncolliga Blanes ha protagonitzat diverses jornades per la lluita contra el càncer. Al desembre de l’any passat, la fundació blanenca va organitzar la Fira Onco Market on es venia roba de segona mà i creacions artístiques. La Fira Onco Market va ser un èxit, segons l’organització, com s’espera que ho sigui la d’aquest dissabte.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit