Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes acull més de 2.500 persones per la Nit de Campions Girona


Blanes s’ha convertit en la capital de futbol gironí, un any més, acollint la celebració de la Nit de Campions Girona. La festa, organitzada per la Federació Catalana de Futbol, és el tercer any que es fa a la Ciutat Esportiva de Blanes. La d’enguany, celebrada aquest dimecres a la nit, ha acollit a més de 2.500 assistents.

La Nit de Campions Girona ha consistit en el lliurament de premis a les campiones i campions de la lliga 2022-2023. A més, també s’han doant guardons i reconeixements especials a personalitats del món del futbol gironí. En total, segons fons del consistori blanenc, s’han lliurat 111 títols de la lliga femenina i masculina a sengles d’equips de futbol i futbol sala del territori gironí.

A més, durant la Nit de Campions Girona de Blanes, també es van repartir reconeixements a entitats esportives del municipi. Entre els guardonats hi ha l’equip de segona divisió femenina juvenil de l’AD Ca la Guidó ‘A’, i l’equip femení de cadet F-7 del FC Ràcing Blanenc ‘A’. També es va reconèixer l’equip de segona divisió infantil masculí de l’AD Ca la Guidó ‘A’, l’equip de segona divisió infantil masculí del CD Blanes ‘B’; i, l’equip de primera divisió aleví de l’AD Ca la Guidó ‘A’.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit