Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes acull la II Jornada Gastronòmica al Mercat de Mas Enlaire aquest dissabte


El Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire de Blanes celebra una jornada gastronòmica a base de productes de Kilòmetre 0. Segons el consistori, l’objectiu de la II Jornada Gastronòmica de Blanes al Mercat de Mas Enlaire és enfortir i dinamitzar el teixit econòmic local i, especialment, el sector del comerç urbà del municipi. Així, apunten que el mercat és un nexe comercial indiscutible entre el nucli històric urbà i el nou eix comercial del Pla Parcial Costa Brava.

La mostra oferirà productes de les pròpies jornades del Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire. A aquests s’hi n’afegiran d’altres de més empreses i establiments blanencs. Totes les tapes i productes estaran a preus populars, segons l’ajuntament, amb tiquets pel tastet que oscil·laran entre 1 i 4 euros.

Com a novetat de l’edició d’enguany l’Ajuntament de Blanes explica que hi haurà un servei de canguratge gratuït per a la mainada de 3 a 12 anys. A càrrec de monitors, aquest servei estarà disponible fins a les 22h. A més, enguany també es farà una rifa de quatre lots de productes del mercat, valorats en 55€ cadascun.

Blanes celebra la II Jornada Gastronòmica aquest dissabte 17 de juny des de les 19h fins a les 23h.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit