Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes acull el rodatge del segon curtmetratge de Jordi Calvet

Takbir, la primera obra de Calvet, és un curt que ha recollit més d'una vuitantena de premis i, a més, ha rebut una nominació als Goya


El cineasta Jordi Calvet ha rodat el seu segon curtmetratge a BlanesA una bala és el segon projecte del també segon tinent d’alcalde i regidor de Cultura de la capital de la Selva Marítima.

A una bala és un thriller que arrenca en un bar. L’exdona del propietari del local l’amenaça de retirar-li la custòdia de la filla si no li paga les pensions alimentàries que li deu. Amb més deutes que ingressos, a l’home li arriba una oferta que li pot canviar la situació: 20.000 euros a canvi de matar una persona.

Aquest curtmetratge compta amb noms de renom com Macarena Gómez, Octavi Pujades o Ares Teixidó, a més d’aparicions com les de Melissa Pinto o Guillem Solé.

Takbir, la primera obra de Calvet, és un curt que ha recollit més d’una vuitantena de premis i, a més, ha rebut una nominació als Goya. Segons ha apuntat el mateix Calvet en una entrevista a Ràdio Marina, aquest curt “només porta alegries”.

“Clar, vulguis que no, era la primera obra i la primera obra sempre tens els dubtes d’on arribarà i què podrem fer. Només ens ha portat que alegries. Ara portem 86 premis, és candidat als Goya, també tinc nominacions com a millor director novell als Premis Fugaz i el reconeixement de molta part de la indústria que aquests dies que l’Acadèmia ha passat el curt i productors de primer nivell han contactat amb mi”. 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit