Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes acull aquest diumenge la 34a cursa Marimurtra


Blanes acollirà la 34a edició de la cursa Marimurtra aquest diumenge a partir de les 9 del matí. Cada mitja hora es farà una sortida amb els seus respectius recorreguts de 20, 10 i 15 quilòmetres. Es tracta d’una de les curses històriques del municipi i l’organitza el Grup Fondistes Blanes amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes i altres institucions i empreses.

L’any 2020, quan va esclatar la pandèmia, es va incorporar la Trail de 15 quilòmetres de distància. Aquesta se sumava a les dues proves amb una trajectòria més llarga: la tradicional Cursa Marimurtra de 20 quilòmetres i la que aquest diumenge serà la 8a Cursa Marimurtra de 10 quilòmetres. Totes tres sortiran i arribaran al mateix punt: el Passeig de Mar.

La prova més veterana de 20 quilòmetres compta amb un recorregut que combina asfalt i camins de terra, trams planers amb trams de pujades i baixades. En canvi, la cursa de 10 quilòmetres té un recorregut totalment pla.

Per últim, la cursa més nova, la Trail Marimurtra, té una distància de 15 quilòmetres i la va afegir el Grup Fondistes Blanes per cridar l’atenció als corredors de muntanya. Segons l’entitat esportiva, té una dificultat tècnica moderada i es pot recórrer en un temps de poc menys de dues hores.

El Grup Fondistes Blanes ha previst un topall màxim de prop de mil participants i les inscripcions es poden fer a través del seu portal web.

Foto: Ajuntament de Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit