Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“‘Blanda’ té la part de reivindicació d’on venim i què som, i la part d’intenció de difondre, important per crear consciència de poble i de comunitat”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens acompanyen Mònica Rabassa, regidora de l’Arxiu i Patrimoni, i Toni Reyes, director de l’Arxiu Municipal de Blanes. Amb ells hem parlat sobre l’últim número de la revista Blanda.

Com assenyala Retes, Blanda és una revista que cada any “recull temes diversos que tenen el municipi com a denominador comú”. En aquesta línia, Rabassa apunta que la revista “té la part de reivindicació d’on venim, què som, d’on som i cap on anem, i, també, la intenció de difondre tot això”. Així, com afegeix Reyes, aconsegueix “crear consciència de poble i de comunitat”.

L’edició d’enguany de la revista arriba a la 26a edició. Així, com comptabilitza Rabassa, en total hi ha prop de 250 articles que tracten temes vinculats amb Blanes. Pel que fa a aquesta edició, Reyes explica que és una “revista força memorialística més completa en l’àmbit de volum que la de l’any passat”.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit