Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Bernardo Muñoz: “Són persones que han patit violència domèstica i no seria just fer-les competir igual al mercat laboral”


 

Bernardo Muñoz, el cap de comunicació de la Fundació El Molí d’En Puigvert, per parlar d’aquesta entitat i un dels seus últims programes: l’obertura de Fora de Sèrie Stock, una botiga solidària a Blanes, ara fa una setmana.

Fora de Sèrie Stock és una botiga que dona feina a dones que es troben en situacions d’alta vulnerabilitat o que estan en risc d’exclusió social a la comarca de la Selva i l’Alt Maresme. Segons Muñoz, “són persones que en molts casos tenen molt poca experiència laboral i se les ha d’acompanyar moltíssim”. “Hem de pensar que no tothom accedeix amb les mateixes competències i habilitats que demanen les empreses. Estem parlant de persones que han patit violència domèstica  o el risc de pobresa. No seria just fer-les competir en les mateixes àrees. Necessiten una preparació específica.”

Amb el projecte de la botiga, cada usuària de la Fundació té un itinerari personalitzat, com ha explicat Muñoz, que inclou formació, hàbits de treball i un contracte laboral. Avui, treballant a Fora de Sèrie Stock hi ha un total de 10 persones: dos professionals i vuit dones que són part del projecte.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit