Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Benedicte Castilla: “L’objectiu és assolir una sensació de seguretat perquè el ciutadà se senti segur”


 

Avui, al Matí360 de Ràdio Marina ens ha acompanyat Benedicte Castilla, inspector dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Blanes, per parlar de seguretat ciutadana i del dispositiu policial per aquestes dates.

Durant les festes de Nadal, els Mossos d’Esquadra despleguen el dispositiu Grèvol en col·laboració i coordinadoció de la policia local dels municipis. Segons l’Inspector Castilla, aquestes dates suposen un increment de l’estoc a les botigues i un increment de persones que van a comparar. Aixó també condiciona a un augment de robatoris o furts. Per això, segons explica, “els Mossos d’Esquadra realitzem el dispositiu Grèvol que consisteix en incrementar les dotacions policials als eixos comercials”.

L’Inspector Castilla apunta que “la seguretat no és plena”, però que totes les mesures ajuden per reduir la confiança del lladre i assolir que el ciutadà se senti segur. A més, l’inspector posa especial atenció en l’augment de les estafes per interent, que estan en augment en els últims anys.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit