Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ava Gardner torna a Tossa de la mà del festival Petit Paradís


La Vila Vella de Tossa ha estat l’escenari aquest dijous al vespre de l’espectacle inaugural de la segona edició del festival Petit Paradís amb un espectacle musical en homenatge a l’actriu americana Ava Gardner en el centenari del seu naixement. I és que la visita de l’actriu el 1950 a Tossa de Mar amb motiu del rodatge de la pel·lícula Pandora i l’holandès errant va marcar un abans i un després a la població de la Selva Marítima i la Costa Brava donada la repercussió que va originar el film. De fet, es considera que a partir d’aquest aconteixement es va començar el turisme a la població tossenca.

‘Relats d’amor al Petit’ és l’espectacle que ha tornar a donar vida aquest dijous a la figura d’Ava Gardner. Un espectacle amb tres elements clau: la música interpretada per la pianista Laura Andrés, la veu de la cantant mallorquina Julia Colom, un holograma representatiu de Gardner amb la veu en off de Mercè Muntala -una de les dobladores oficials de l’actriu- i les imatges de la fotògrafa Julia Termes i la creadora Laura Golen. Tot plegat ha permès al públic endinsar-se en la vida de l’actriu americana i conèixer la seva aventura i els seus episodis d’amor a Tossa de Mar.

Carles Gilibets, organitzador del festival, destaca que l’espectacle que s’ha estrenat aquest dijous és un homenatge a Ava Gardner i a les dones:

 

La segona edició del Petit Paradís també comptarà fins el 6 d’agost amb les actuacions de Marlango, Queralt Lahoz, Steffen Morrison o El Petit de Cal Eril, entre altres.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit