Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arriba la segona edició del Sopar d’Il·lusions a benefici de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer


La Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer de Blanes, l’Hotel Santa Marta i el Festival Som de Mar organitzen el II Sopar d’Il·lusions. La gala benèfica, que tindrà lloc dijous 18 d’agost, vol recaptar fons per a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.

El setembre del 2021 es va organitzar la primera edició del Sopar d’Il·lusions i va comptar amb una vuitantena de persones. La copropietària de l’Hotel Santa Marta, Andrea Noguera, explica que l’experiència de l’any passat va ser molt positiva però que enguany, ja sense restriccions, es podran millorar molts aspectes.

 

En aquesta segona edició, els i les assistents, a banda de degustar les especialitats del restaurant SantaMar, també podran gaudir de les cançons de Ramon Mirabet.

Seguir la lluita contra el càncer infantil

La Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer va néixer a Blanes l’any 2011. Es tracta d’una fundació sense ànim de lucre que té per objecte l’atenció als afectats directament i indirectament pel càncer infantil. La Fundació també vetlla per la divulgació del coneixement d’aquesta malaltia.

Presidida per Joan Torner, la fundació deu al seu nom a l’experiència d’uns pares amb el càncer del seu fill petit. En Joan, un nen a qui li agradava molt l’hoquei, va patir càncer quan encara era molt petit. Tot i la seva intensa lluita, en Joan no va sobreviure. En homenatge a tots els infants que estan lluitant o han lluitat contra aquesta malaltia, va néixer l’entitat que, periòdicament, organitza actes per recollir fons econòmics que destinen a la investigació.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit