Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arriba la quarta edició del festival Lloret Negre, amb més de 50 escriptors


Aquest cap de setmana arriba la quarta edició de Lloret Negre. El festival literari comptarà amb tot una sèrie d’activitats a la Biblioteca, obertes a tothom, i amb la participació de més de 50 escriptors. A més, com sempre, hi haurà convidats destacats com els periodistes de televisió Vicente Vallés o Carlos Quílez, la comissària Cristina Manresa, o la cap de continguts del programa “Crims”, de TV3, Rebeca Carranco.

L’organitzadora de l’esdeveniment, Angelique Pfitzner, ha explicat que hi haurà activitats de tot tipus, com signatures de llibres, taules rodones o conferències. A més, considera que el festival ja és un referent a Lloret de Mar i també a la Costa Brava.

“Estem en la quarta edició del Lloret Negre, tenim més de 50 escriptors i la veritat és que el Festival va creixent i ja s’ha convertit en un referent de la Costa Brava i de Lloret de Mar”. (Angelique Pfitzner)

 

La inauguració del Lloret Negre serà aquest divendres, a les 18.30 h, amb la participació de l’Associació de Dones L’Aurora, que llegirà el manifest “No a la guerra, no a la violència”. A continuació, hi haurà la conferència “El mal en infinitos rostros”.

Les activitats continuaran dissabte al matí, amb les tertúlies “Máximo secreto” i “El Trabajo del periodista”. A la tarda, hi haurà les conferències “Crimen real y crimen de ficción” i “Los límites de la micro violència social”. Per diumenge al matí, es podrà gaudir de “Literatura Negra: Testigo Social” i “De la realidad a la novela negra”.

Foto: Lloret Negre

Moisès García
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit