Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arriba la 3a edició dels Tallers Vivencials de Català a Blanes


L’Ateneu Sa Fera Ferotge de Blanes acull la 3a edició dels Tallers Vivencials i Culturals de Català. L’objectiu d’aquests tallers, segons expliquen des de l’organització, és aprendre el català de manera funcional i fer-ho a partir dels valors i la cultura catalana. Així ho apunta la mestra dels Tallers Vivencials de l’Ateneu Sa Fera Ferotge, Mercè Domènech Cases.

“Bàsicament, aprendre el català d’una manera funcional, significativa, vivencial, per poder comunicar-se. Perdre aquella por de les primeres frases o expressions de català, sense judicis de si el parlo o no el parlo o de si no el pronuncio bé.”

Des de l’Ateneu Sa Fera Ferotge de Blanes expliquen que el taller està enfocat perquè la gent aprengui a fer els primers passos en català de forma oral amb classes molt pràctiques. De fet, destaquen que a les sessions se surt molt al carrer (botigues, administració, activitats culturals, etc.).

La 3a edició dels Tallers Vivencials i Culturals de Català comença aquest dimecres 4 d’octubre. Els tallers es faran a l’Ateneu Sa Fera Ferotge de 10 h a 11.30 h cada dimecres. Les inscripcions es poden fer presencialment a l’Ateneu (de 10 h a 13 h, de dilluns a dissabte) i també a través del telèfon 636 38 00 02 (WhatsApp o Telegram).

Foto: Ateneu Sa Fera Ferotge

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit