Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arrenca la XXV Setmana de l’Emprenedoria al Maresme


El Maresme celebra la XXV Setmana de l’Emprenedoria. Del 26 al 30 de juny professionals de diferents àmbits exposaran els seus coneixements a aquelles persones que els interessi donar una empenta al seu negoci.

De dilluns a dijous, les ponències i xerrades es faran al matí en format online. Entre els ponents hi ha Xavier Grau que parlarà sobre naming; Marc Tarrés, amb la ponència ‘Digitalitza la gestió del teu negoci: la factura electrònica’; Marta Soto amb ‘Gestió de l’estrès’; o Àngels Galiana amb la xerrada ‘La importància de registrar la teva marca’.

El divendres 30 de juny la XXV Setmana de l’Emprenedoria al Maresme clourà amb una cita presencial al Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres. Entre els ponents del divendres hi ha Núria Soler, entrenedora, mentora, ponent i docent experta en lideratge i en gestió d’equips d’alt rendiment en l’àmbit empresarial; Gabriel Garcia del Oro, llicenciat en filosofia i cofundador de Fantástica Storytelling School; i, Anna Carbonell, fundadora i CEO Honu Projects.

La Setmana de l’Emprenedoria al Maresme acabarà amb un Coffee Break + Networking per fer contactes i buscar sinergies entre els diferents projectes dels emprenedors i emprenedores.

Foto: Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit