test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arrenca la campanya de vacunació de la grip i la covid a la Selva i al Maresme


Arrenca la campanya de vacunació de la grip i la covid a les diferents àrees bàsiques de salut de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Aquest dilluns 16 d’octubre comença la campanya als diferents centres de salut. En el cas de Palafolls, la campanya començarà el dimecres 18.

La vacuna de la grip i la Covid va destinada a les persones majors de 60 anys. També a les persones amb condicions de risc (entre elles les que tenen problemes de salut crònic o obesitat), les dones embarassades, les persones amb immunosupressió i els professionals sanitaris i sociosanitaris i d’altres serveis essencials i crítics. A més, com a novetat d’aquest any, també es recomana vacunar contra la grip als infants entre 6 i 19 mesos, així com al col·lectiu de persones fumadores.

Punts de vacunació

A la Selva, la campanya de la Corporació es farà a El Puntet de Lloret de Mar i al Consultori Local de Tossa de Mar. Pel que fa al Maresme, a Malgrat de Mar hi haurà tres punts de vacunació: Can Campassol, en horari de tardes; l’Escola d’Adults, en horari de matins; i, el CAP Malgrat de Mar, per la vacunació infantil. A Calella, el punt de vacunació serà al CAP Calella. Pel que fa a Palafolls, que la campanya començarà el dimecres 18 d’octubre, hi haurà dos punts de vacunació: el Casal d’avis i el Consultori Local de Palafolls.

Pel que fa a la vacunació contra la grip i la Covid als pacients i residents dels centres sociosanitaris de la Corporació, la campanya es realitza al mateix centre.

Aquelles persones que es vulguin posar totes dues vacunes o només una ja poden demanar cita de manera presencial al seu centre d’atenció primària, per telèfon, a través de l’aplicació La Meva Salut o al web citasalut.gencat.cat.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit