Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arenys atura el sistema de videovigilància de la parada de bus de Platja Cassà


L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha aturat el sistema de videovigilància de la parada de bus de Platja Cassà desprès de detectar un mal funcionament. El sistema sancionava tots els vehicles que entraven a la zona restringida, encara que no haguessin superat el temps màxim permès.

Segons expliquen des de l’Ajuntament, la decisió s’ha pres en confirmar que la càmera de videovigilància no estava funcionant correctament i multava tots els vehicles que entraven a la zona restringida. Les nombroses queixes de persones sancionades que consideraven que no havien superat el temps permès d’aturada va aixecar l’alarma.

Després d’això es va encarregar una revisió que ha permès detectar el funcionament incorrecte del sistema i com es generaven les sancions. Un cop els tècnics municipals van confirmar deficiències en el sistema, els serveis jurídics municipals van paralitzar tots els expedients afectats. Així doncs, la parada del sistema anirà acompanyada de l’anul·lació de les multes emeses i el retorn dels diners de les persones que ja les hagin pagat.

Foto: Ajuntament d’Arenys de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit