Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arbúcies recupera la plenitud de les Enramades


Després de dos anys de pandèmia i de dues edicions a mig gas, Arbúcies recupera la plenitud de les Enramades.

Aquest dijous es donarà el tret de sortida de la celebració amb la botifarrada popular. Acabada la botifarrada, a la Plaça de la Vila petarà la traca. Seguidament la banda New Serafins entonaran  Pasodoble ligero, un himne per la gent d’Arbúcies. Així començarà la passada del barri de la Plaça, que acabarà a la mateixa plaça amb tots els veïns brandant les atxes al ritme de la música. En acabar, la cobla L’Arbucienca tocarà sardanes, xotis i vals i l’orquestra Montescarlo li agafarà el relleu amb un concert per acabar la nit.

Divendres tindrà lloc la passada del Castell. La colla encarregada de fer el pregó i encendre la traca a les Enramades 2022 serà La Sagerao. Així començarà la vetllada que amenitzaran la Banda Neon i Animal Show a la placeta Ca la Rossa.

Els actes seguiran dissabte amb la passada matinal i la dansa del Castell. A la tarda, hi haurà un concert de la Cobla Montgrins i del grup arbucienc Maïma. Dissabte es representarà l’obra de teatre Terra Baixa, de l’exitós programa de televisió El llop,  i on hi actua l’arbucienc Jordi Ferragut. 

Les activitats de les Enramades seguiran fins al dimecres 22 de juny amb les passades matinals, danses, concerts de tarda i passades de cada barri. 

Foto: Ajuntament d’Arbúcies

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit