Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arbúcies ho té tot a punt per la Festa Major


Arbúcies celebra la Festa Major del 28 al 31 de juliol. Durant aquests quatre dies, entitats i associacions del municipi han organitzat diferents activitats com el torneig de petanca, el campionat de botifarra o una festa holi, entre d’altres.

La Festa Major d’Arbúcies arrencarà aquest divendres amb el torneig de petanca, com cada any. També divendres hi haurà el torneig de ping-pong, el campionat de botifarra o la X Trobada de Corals de Gent Gran de la Comarca de la Selva. També divendres, a les 20.30 h, a Can Cassó tindrà lloc l’acte inaugural de la Festa Major: el pregó. Enguany anirà a càrrec del Club Bàsquet Arbúcies, amb motiu del 40è aniversari de l’entitat. A més, el pregó també comptarà amb les actuacions del Club Patí Arbúcies, l’Escola de Dansa i dels grups de funky de la Regidoria d’Activitat Física i Esports. A la nit hi haurà concerts a la zona de barraques amb Anarkaox, la Tropical i DJ Arzzet.

Dissabte tindrà lloc la sessió d’anellament d’ocells, la festa holi i la inauguració de l’exposició d’artistes locals Art x Arbúcies. A més, també es farà la plantada de gegants i la cercavila. Hi participaran els gegants d’Arbúcies, Hostalric, Sant Hilari, Sent Vicens de Muntal, Perpinyà i Santa Maria de Palautordera. El dissabte també se celebrarà el Correbars, amb la caranga Damm-er. A la nit, per l’escenari de la zona de barraques hi passaran The_originaldj, Yo suspendí EGB, Les Coco i DJ Pumocat. A Can Cassó es farà el ball de Festa Major amb La Band Gogh.

Pel que fa a diumenge, el Museu Etnològic del Montseny ha organitzat una ruta per acostar la figura de Rusiñol i mostrar la seva relació amb Arbúcies. L’Associació Festes Joves d’Arbúcies també ha organitzat una quina a la sala polivalent del camp de futbol. A Can Cassó es farà el concert de Festa Major amb l’Orquestra Metropol. A l’última nit de barraques hi actuaran Motolov Band, Waikiki, Dalton Band i DJ Ciskela B2B Fanitu.

La Festa Major d’Arbúcies acabarà amb la festa aquàtica, la tornaboda, una audició de sardanes i el teatre de Festa Major amb Cunyades.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit