test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arbúcies desallotja un habitatge on vivien 23 persones


L’Ajuntament d’Arbúcies ha desallotjat un habitatge del municipi en el que vivien 23 persones quan la cèdula d’habitabilitat permet que n’hi resideixin només cinc. L’edifici desallotjat és Can Samora, al barri del Castell, i s’estaven fent obres sense el corresponent permís. A més, la situació de sobreocupació havia ocasionat molèsties als veïns segons expliquen des de l’Ajuntament en un comunicat.

Després de detectar unes obres il·legals dins l’habitatge, tècnics municipals, regidors i Policia Local es van personar a l’habitatge. La inspecció urbanística va constatar la realització de reformes sense la llicència d’obres corresponent, que s’estava produint una situació de sobreocupació i que estava causant molèsties als veïns de la zona. A més, s’incomplien diverses normatives.

Davant de tot plegat, l’Ajuntament d’Arbúcies ha obert dos expedients: un de sancionador, per les obres sense llicència municipal, i un altre d’informatiu, a l’atenció del ministeri fiscal per presumptes irregularitats administratives relacionades amb un cas de presumpte tràfic de persones.

Foto: Aj. Arbúcies

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit