Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arbúcies celebra una nova edició del MIMAA al setembre


La Mostra Internacional Multidisciplinar d’Arts escèniques d’Arbúcies (MIMAA) celebrarà una nova edició del 15 al 17 de setembre. Enguany la MIMAA reunirà una vintena de companyies internacionals de diferents disciplines artístiques. Entre les companyies que participaran al MIMAA n’hi ha de circ, música, dansa o teatre, entre d’altres, i són de països com Frnaça, Bèlgica, Itàlia o Lituània. A més, l’edició d’enguany del MIMAA comptarà amb xerrades i presentacions de llibres. Des de l’Ajuntament d’Arbúcies apunten que aquestes activitats paral·leles volen potenciar l’esperit crític i el valor social de la mostra.

El MIMAA arrencarça divendres 15 de setembre amb Ramiro Vergaz, un dels millors malabaristes d’Espanya. Vergaz portarà a Arbúcies l’espectacle White bottom!. Divendres també actuarà Okidok amb Slips inside. Al llarg dels tres dies de la mostra, la companyia Teatro Mobili, amb més de 35 anys d’història, s’instal·laran al Prat Rodó per oferir diversos passis dels espectacles. De les companyies programades també destaquen D’es Tro, que es podrà veure a la plaça de la Pau diumenge; o Les Polis.

Pel que fa a les xerrades i presentacions programdes pel MIMAA d’enguany, l’Hotel Montsoliu i el Cafè Jardí Torres seran l’escenari d’aquestes activitats el dissabte i el diumenge. A més, també s’hi oferirà música i poesia. La mostra d’enguany tambe comptarà amb un mercat d’artesania i la zona de foodtrucks al carrer Camprodon.

Les entrades del MIMAA 2023 es posaran a la venda a l’agost. Segons el consistori els preus oscil·laran entre els 3 i els 5 euros en aquells espectacles on es regula l’aforament. Pel que fa a les actaucions que es facin a l’aire lliure, es farà taquilla inversa.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit