Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arbúcies aprova el nou cartipàs i la renovació del Consell de Govern Municipal


L’Ajuntament d’Arbúcies ha aprovat el nou cartipàs municipal per la legislatura 2023-2027 al ple celebrat aquest dilluns. A més, a la sessió, també s’han donat a conèixer les indemnitzacions dels regidores, la repartició de regidories entre l’equip de govern i els membres que formaran el Consell de Govern Municipal i de la Junta de Govern Local.

El Consell de Govern Municipal és un òrgan col·legiat amb l’objectiu de millorar la gestió municipal format pels 8 regidors de l’equip de govern. Així, i sota la presidència de l’alcalde, el Consell vetllarà per la coordinació de l’activitat dels regidors i regidores amb competències. A més, també haurà d’informar i coordinar els assumptes que han de ser sotmesos a la Junta de Govern Local i al ple. En el cas de la Junta de Govern Local, l’alcalde, Pere Garriga, en serà el president, i estarà format pels regidors: Jaume Salmeron, Àngel Cabrero, Remei Artigas i Glòria Cuadras.

Regidors i delegats

Pel que fa a les regidories, l’alcalde Pere Garriga portarà la de Comunicació i Noves Tecnologies, Renovables i Transició energètica, Participació Ciutadana, Persones grans, Pla General, Medi Natural, Catifes i Enramades. Pel què fa al regidor Jaume Salmeron Font, es farà càrrec de Cooperació, Ensenyament, Habitatge, Governació i mobilitat i Economia social. Àngel Cabrero Méndez serà regidor de Parcs i jardins, Cementiri, Residus urbans i Neteja urbana i deixalleria. La regidora Remei Artigas Crosas serà al capdavant d’Hisenda, Promoció econòmica, Treball, Indústria i Comerç. Glòria Cuadras Genebat s’encarregarà de les regidories d’Activitat Física i Esports, Sanitat, Salut i Consum i Igualtat. Pel que fa a Maria Lupiáñez Garcia serà al capdavant d’Atenció i Servei a les Persones, Joventut i Festes. El regidor Antoni Ronda Rodríguez portarà Urbanisme i Obra pública, Urbanitzacions i Pla general. Per la seva banda, Jordi Romero Villalba conduirà les regidories de Cultura, Combat d’Arbúcies, Fira de Tardor i Festa del Flabiol, Fira del Tió i Turisme.

D’altra banda, hi haurà tres delegats d’alcaldia. David Merino Parcet, encarregat de Pagesia. Per la seva banda, Àlex Serrahima Hernàndez portarà Recursos Humans, Joanet i Montseny; i, Antoni Ridorsa Marfà, Cooperació.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit