Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arbúcies acull una nova edició del MIMAA


Arriba una nova edició de la Mostra Internacional Multidisciplinar d’Art Escèniques d’Arbúcies (MIMAA). Entre els dies 15 i 17 de setembre el municipi selvatà celebrarà aquest festival que, enguany, reunirà una vintena de companyies d’arts diverses. Entre les propostes programades hi ha circ, música, dansa i teatre de països com França, Bèlgica, Itàlia o Lituània. A més, per aquesta edició del MIMAA també s’ha programat activitats paral·leles com xerrades i presentacions de llibres. Segons l’Ajuntament d’Arbúcies l’objectiu és potenciar el valor social inherent del MIMAA.

El festival MIMAA arrencarà el divendres 15 de setembre a la tarda amb el malabarista espanyol Ramiro Vergaz i el seu espectacle White bottom!. Divendres també actuarà el duet Okidok amb l’espectacle Slips inside.

Al llarg dels tres dies del MIMAA, la companyia Teatro Mobili, amb més de 35 anys de trajectòria, s’instal·laran al Prat Rodó. Allà iferiran diversos passis dels espectacles AntipodiMano Viva i el Concert Kalo Taixidi.

Pel que fa a les altres companyies que prendran part al MIMAA destaquen D’es Tro, formada pel camipió mundial de baldufa 2020 Guillem Vizcaino; o Les Polis, que el 2022 van celebrar 10 anys d’història.

Pel que fa a la programació paral·lela, l’Hotel Montsoliu i el Café Jardí Torres seran els espais que entre el dissabte i el diumenge acolliran diferents xerrades i presentacions d’entitats i col·lectius. A més, aquests enclavaments també tenen programades propostes de música i poesia. D’altra banda, el carrer Camprodon acollirà el mercat d’artesania i la zona de foodtrucks.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit