Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Antònia Font anuncia una nova gira per al 2024


Antònia Font ha anunciat una nova gira per teatres i per auditoris durant el 2024, amb 17 concerts confirmats fins al moment. “El grup no ha donat tot el que podia donar amb el darrer disc i això s’ha d’acabar de culminar”, diu el compositor i guitarrista Joan Miquel Oliver. Les entrades es posaran a la venda el 3 d’octubre a les 11 del matí. El grup tancarà aquest dissabte la gira del 2023 per grans espais amb un concert al Palau Firal de Girona en el marc del Temporada Alta, una gira que Oliver apunta que se’ls hi ha fet curta.

Les primeres dates confirmades

La nova gira començarà el 26 de gener al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès. Seguirà al Teatre Auditori de Granollers, el 27 de gener; i al Palau de la Música de Barcelona, el 8 de febrer. També a l’Auditorium de Palma el 29 de febrer i l’1 de març; i, al Teatre Fortuny de Reus, el 9 de març. També passarà pel Teatre Kursaal de Manresa, el 7 d’abril; per l’Atlàntida de Vic, el 4 de maig; per l’Amfiteatre Embassa’t de Sabadell, el 16 de maig; pel Palau de les Arts de València, el 15 de juny; pel Talarn Music Experience, el 21 de juliol; i, per l’Auditori Camp de Mart de Tarragona, el 27 de juliol.

El grup també actuarà a Sons del Món de Roses el 2 d’agost; a Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, el 8 d’agost; l’Auditori d’Escaldes (Andorra), el 4 d’octubre; a l’Atrium de Viladecans, el 30 de novembre i a l’Auditori de Girona, el 14 de desembre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit