Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Anna Maria Villalonga: “El Tiana Negra és un festival pioner especialitzat en la novel·la negra en català”


 

Al matí360 de Ràdio Marina d’avui ens hi ha acompanyat Anna Maria Villalonga, directora de Tiana Negra, per parlar d’aquest festival de novel·la negra que enguany celebra la seva 11a edició entre el 20 i el 22 de gener.

Villalonga, que és directora del festival des de fa quatre anys, ens ha explicat algunes de les novetats de l’edició 2023 del Tiana Negra. Enguany, per exemple, es farà una ruta per diferents punts del poble que han sigut escenaris de crims. Una altra novetat és la incorporació del Premi a la Trajectòria. En paraules de Villalonga, “ens fa molta il·lusió reconèixer la feina d’una persona quan encara està activa”. El Tiana Negra 2023 també tindrà taules rodones i presentacions de llibres.

El Tiana Negra, com ha explicat la seva directora, s’ha consolidat com un festival de novel·la negra de referència. “Onze edicions no són broma. Després del BCN Negra, el Tiana Negra és el festival de novel·la negra més important”, ha dit Villalonga. A més, la directora ha apuntat que el Tiana Negra és un festival “pioner especialitzat en novel·la negra en català”.

L’11a Tiana Negra se celebrarà entre el 20 i el 22 de gener, però des del 14 de gener ja hi ha activitats programades.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit