Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Anna Estol: “Hem portat primeres figures del teatre català en un festival com el Micròmetre”


 

Anna Estol ha passat pel matí360 de Ràdio Marina per parlar de teatre i fer una valoració de la 6a edició del Micròmetre de Santa Susanna. Estol dirigeix aquest festival de teatre juntament amb Joan Gallart.

Tal com ha explicat la directora, enguany han assolit “un nou repte” que consistia en créixer en dies i fer durar el festival dos caps de setmana. Les 1.500 entrades venudes mostren la bona resposta del públic.

Estol ha destacat el fet que vingués gent nova, tenint en compte que el costum és anar a veure teatre a ciutats grans: “No podem oblidar que fem un festival en un poble petit com Santa Susanna i sovint ens oblidem que als pobles petits hi pot haver una proposta super interessant com el Micròmetre”.

Ha dit que si abans venia gent de Calella, Malgrat i municipis d’un radi més proper, enguany ha vingut gent de Lloret, Canet o del Vallès. Anna Estol ha parlat de la importància de saber créixer: “Som un festival que creix amablement, un festival fet al detall, molt cuidat”.

La directora afirma que han reforçat la inversió tècnica i de programació, aconseguint així portar “primeres figures del teatre català”. Altres punts forts són la localització a Can Ratés i els bons preus gràcies al suport del consistori. “No hi ha excuses per no anar a veure bon teatre en un lloc bonic”, conclou Estol.

Imatge: Anna Estol i Joan Gallart en l’acte de presentació del festival Micròmetre. Foto de l’Ajuntament de Santa Susanna

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit