Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Àngel Canosa: “Tornarem a veure les platges de Blanes plenes de gent esperant els Focs”


A l’últim Matí360 de la temporada fins al setembre ens hi ha acompanyat Àngel Canosa, alcalde de Blanes, per parlar de la Festa Major de Santa Anna i dels Focs de Blanes. Les festes el dia 21 de juliol. L’ajuntament, després de dos anys, espera arribar a un milió de persones en moltes de les activitats programades. Canosa ha afirmat que “no és una xifra nova pel municipi”.

El 2020 hauria sigut la 50 edició del Concurs Internacional de Focs d’Artifici, però, com ha dit l’alcalde que es va comentar en una reunió sobre els focs, “cinquanta-dos anys més tard, dispararem per cinquantena vegada”.

A diferència d’altres edicions, aquest any l’ajuntament ha fet “fitxatges” pels espectacles pirotècnics. “Els hem anat a buscar”, ha dit l’alcalde de Blanes. De fet, a conseqüència de la pandèmia, des del consistori creuen que de cara a l’any que ve hi haurà d’haver un replantejament del Concurs. Canosa ha afirmat que a partir d’ara “hem d’estar atents de qui guanya concursos per convidar-los per l’any que ve”.

Altres novetats d’aquest any són les zones reservades per persones de mobilitat reduïda per veure els Focs de Blanes i l’audiodescripció de la nit dels Focs del dilluns 25 de juliol a càrrec de Ràdio Marina.

En el marc de la festa major, el pregó anirà a càrrec de la Fundació Carl Faust. Pel que fa els concerts, els caps de cartell seran Buhos i Suu. La Festa de Santa Anna també comptarà amb un ampli ventall d’activitats per tots els públics.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit