Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Àngel Canosa: “la celebració del 50è aniversari dels focs no serà com la que teníem prevista al 2020”


El Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava podrà celebrar enguany el seu 50è aniversari. Almenys amb aquesta previsió treballa l’Ajuntament de Blanes. La setmana passada va tenir lloc la presentació del logotip del 50è aniversari i aquest dimecres l’alcalde Àngel Canosa ha explicat que la celebració de la efemèride “no serà igual” de la que s’havia previst al 2020. Ho ha dit a l’entrevista del programa ‘matí360’ de Ràdio Marina.

Canosa s’ha referit a la suspensió dels focs del 2020 i 2021 com una decisió “dura” que es va prendre perquè “la gent estava malalta”. “Totes les decisions que hem pres des d’aquest Ajuntament han tingut la mirada cuidar-nos col·lectivament”

L’alcalde de Blanes també ha parlat de les excavacions que s’estan duent a terme al jaciment romà dels Padrets i ha comentat que el projecte final dependrà del resultat final de les excavacions, que es preveu estiguin enllestides cap al mes de maig.

Per últim, Àngel Canosa ha donat detalls de les iniciatives que s’han pres al municipi en relació a l’ajuda a les persones refugiades de la guerra d’Ucraïna. Fins al moment, unes 300 persones s’han adreçat als serveis socials de l’Ajuntament.

Imatge: Àngel Canosa als estudis de Ràdio Marina. Foto: Aj. Blanes

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit