Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Àngel Aguilera: “El tramvia és un eix vertebrador social i econòmic pel sistema urbà de Blanes i Lloret”


Àngel Aguilera, membre de la Comissió Promotora del tramvia Blanes-Lloret, ens ha acompanyat al Matí360 de Ràdio Marina per parlar sobre aquest projecte de mobilitat entre les dues poblacions. Aquest pròxim dissabte 16 de setembre, al matí, la Comissió ha organitzat una jornada en què es debatran diferents propostes per millorar la mobilitat entre Blanes i Lloret de Mar.

El projecte del tramvia entre Blanes i Lloret de Mar, segons ha explicat Àngel Aguilera, “cohesionaria a totes les persones”. “El tramvia és un veritable eix vertebrador social i econòmic”, ha sentenciat Aguilera.

Segons Aguilera, algunes de les idees que s’exposaran el dissabte són l’adhesió transport públic urbà de Lloret i el bus interurbà Blanes-Lloret dels dos pobles al sistema tarifari integrat; el carril bici interurbà entre els dos municipis; i, alternatives sostenibles a la C-32, l’autopista Blanes-Lloret.

Aguilera ha criticat fermament la C-32 com a millora de la mobilitat entre els municipis costaners. Segons ha afirmat, el motiu no és només que tenir l’autopista com a alternativa només se centri en els usuaris amb vehicle privat, sinó que “tampoc s’ajusta al context de canvi climàtic i d’emergència climàtica” actual.

Foto: Comissió Promotora Tramvia Blanes-Lloret

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit