Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

AMIC celebra 25 anys amb més de mig miler de mitjans de comunicació locals i comarcals adherits


L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) ha celebrat aquest passat divendres la seva 25a assemblea general havent superat la barrera del mig miler d’associats. L’acte es va celebrar al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès. Amb el nom d’Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals, AMIC va néixer el 1997 de mans d’una trentena d’editors.

El president de l’AMIC, Ramon Grau, ha explicat en unes declaracions a l’ACN que superar la barrera dels 500 mitjans associats era la fita marcada pel 25è aniversari. En total són 508 els mitjans associats a l’AMIC entre ells Ràdio Marina i marina360.cat. Del total d’associats, 186 són publicacions en paper i 322 digitals.

Fer balanç amb visions de futur

A l’assemblea general, que va acollir a 150 participants, es va presentar la memòria d’activitats i dels serveis. També els resultats de 2021, que superen els 2.500.000 euros.

Com a objectius per als pròxims anys, l’aposta de l’AMIC se centra en els àmbits de la innovació i la recerca. En aquest marc destaca el projecte ‘La Masia del nou talent’. Segons Grau, “consisteix a atraure joves que estan fent projectes audiovisuals a les xarxes i altres canals perquè puguin accedir a una beca i treballar als nostres mitjans per aportar aquest valor del talent jove”.

Foto: ACN

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit