Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Amer estrena la recollida porta a porta


L’Ajuntament d’Amer aposta per la recollida de residus porta a porta i aquest dimecres ha donat el tret de sortida al nou servei. Abans de posar-ho en marxa, van repartir els kits de reciclatge a la ciutadania i als comerços i ara ja no hi ha contenidors als carrers del poble, a excepció dels iglús verds per al vidre.

El percentatge de recollida selectiva global a Amer (38,73%) estava per sota del conjunt de la comarca (45,95%) i de Catalunya (45,90%) i per això el consistori va decidir implementar el servei de recollida a cada casa. Durant el primer mes hi haurà uns educadors que resoldran dubtes de la ciutadania i faran seguiment del servei per si cal reajustar alguna cosa del funcionament.

Aquest 2022 quatre municipis selvatans posen en marca el porta a porta: Amer, Riudarenes, Sant Julià de Llor i Bonmatí i Santa Coloma de Farners. Segons dades del Consell Comarcal de la Selva, les xifres de reciclatge han millorat a la comarca, passant del 41,39% l’any 2017 al 53,89% el 2020. En aquest mateix període de tres anys, les xifres indiquen que s’han deixat de portar a l’abocador més de 10.000 tones de residus a La Selva.

Foto: Recollida de kits de reciclatge al Museu Etnològic Lluís Sidera (Ajuntament d’Amer)

Laura Llunell
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit