Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Amb les meves filles vaig reconnectar amb la literatura infantil i em vaig engrescar a escriure una novel·la per a nens i nenes”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens acompanya Marta Gibert, periodista i autora d’Els nens ferotges. Amb ella parlem d’aquesta novel·la infantil i juvenil, que és la primera de Gibert.

Com explica Gibert, aquesta novel·la s’ha fet “a foc lent amb moltes ganes d’escriure una història, però també amb dubtes, desconeixement i incertesa perquè era la primera”.

Gibert explica que amb les seves dues filles va aconseguir reconnectar amb la literatura infantil. “Sempre m’ha agradat escoltar històries, però també explicar-les, tot i que pensava que si escrivia alguna cosa seria més per a adults”, diu. “Buscant llibres per les meves nenes vaig reconnectar amb la literatura infantil i em vaig engrescar a escriure una novel·la per a nens i nenes”, explica Gibert. Tot i això, Gibert apunta que també pot ser un llibre que gaudeixin els adults

Pel que fa a la seva professió com a periodista, Gibert explica que, en periodisme i literatura “fem servir les mateixes eines, però amb el periodisme quedem una mica més enconcertats; la literatura et dona ales i llibertat”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit