Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Amaranta Gibert, comissària de la Capitalitat de la Cultura Catalana Lloret de Mar: “Tant de bo algunes de les activitats de la CCC passin a formar part del panorama cultural de Lloret”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, arrenquem amb una entrevista a Amaranta Gibert, comissària de la Capitalitat de la Cultura Catalana Lloret de Mar, i Isabel Bernal, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Lloret de Mar. Amb elles hem parlat sobre cultura i les activitats de la Capitalitat de la Cultura Catalana (CCC) que enguany se celebra a Lloret de Mar.

La Capitalitat de la Cultura Catalana a Lloret, com apunta la seva comissària, “és un any molt intens culturalment parlant”. Tot i això, Gibert explica que les valoracions són “positives” amb activitats que han exhaurit l’aforament. La comissària de la CCC a Lloret de Mar exposa que l’objectiu de la capitalitat és enriquir el panorama cultural del municipi i que les propostes continuiïn. “Tant de bo algunes activitats de la CCC es quedin i formin part del panorama cultural lloretenc”, ha dit Amaranta Gibert.

Així mateix, de cara als mesos finals de la CCC a Lloret de Mar, la comissària ha apuntat que aquest setembre veurem la cocció de les properes activitats. Gibert ha avançat que aquest mes més d’una seixantena de lloretencs i lloretenques començaran els assajos d’una versió d”El conte de Nadal de Dickens’.

Per la seva banda, la regidora de Cultura, Isabel Bernal, explica que l’objectiu és continuar amb els plantejaments heredats de l’anterior govern. Per exemple, la regidora ha parlat que es continua apostant per la descentralització dels espais. Coincidint amb Gibert, Bernal explica que enguany “s’ha de crear un punt de partida de la cultura de Lloret” perquè, com diu, “la CCC ha de ser un generador de més cultura, un impuls”. En aquesta línia, la regidora explica que la Capitalitat ha sigut “una llavor per obrir la cultura a més persones” del municipi.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit