test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Albert Sanz, nou president del Patronat Castell de Montsoriu: “El Castell de Montsoriu s’ha de potenciar, fer-lo més visible perquè arribi a més gent”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens acompanya Albert Sanz, nou president del Patronat Castell de Montsoriu.

Albert Sanz es mostra “animat” per engegar aquesta nova etapa al capdavant del Patronat del Castell de Montsoriu. “És un repte que m’agrada”, ha dit.

Sanz, que també és regidor a l’Ajuntament de Blanes, ha explicat que durant el seu mandat vol “potenciar” el Castell de Montsoriu. “Cal fer-lo més visible per tal que arribi a més gent d’altres territoris”, ha dit. Per ara, com ha explicat, principalment, els visitants del Castell de Montsoriu són de la Selva, el Maresme i del Vallès Oriental i Occidental. En aquesta línia, el nou president del Patronat ha dit que “el Castell de Montsoriu enganxa”. “Molts visitants tornen perquè ja no només és el castell, també és el paisatge que veus de les Guilleries i la Selva”.

El nou president del Patronat del Castell de Montsoriu ha destacat que a finals d’aquest any s’arribarà a “les mateixes xifres o millors que l’any passat”. Tot i això, ha apuntat que l’objectiu és anar pujant les visites anuals amb activitats. Per exemple, ha dit que l’any que ve al Castell de Montsoriu s’hi podrà gaudir de recreacions digitals amb VR (Realitat Virtual). A més, també ha afegit que volen treballar en fer rutes que connectin tot el territori amb el vescomtat i, també, per restaurar i adequar més espais del castell.

Finalment, Sanz ha destacat que aquest novembre esperen rebre el visitant número 150.000 qui, com ha dit el president del Patronat, serà rebut amb una gran celebració.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit