Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Al Calella Film Festival volem potenciar el cinema fet aquí, però ens costa molt perquè hi ha poca producció en català”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens acompanya Albert Guinart, director general del Festival del Calella Film Festival, i Anna Jiménez, coordinadora del festival. Amb ells hem parlat de la vuitena edició d’aquest esdeveniment del cinema.

Com ha explicat Guinart, després d’aquesta edició, des de l’equip “estem molt contents perquè a poc a poc el festival es va consolidant i anem a més espectadors i a més persones a l’equip”. Així, com diu, “cada cop les coses són més fàcils d’organitzar”.

Amb la mirada posada en les edicions vinents, tant Guinart com Jiménez coincideixen en què la voluntat és seguir creixent. “Hem de convertir-nos en el festival més potent del Maresme“, ha comentat Guinart. Ara bé, també han fet èmfasi que en els anys vinents esperen tenir més pel·lícules de parla catalana. “Aquest any al festival hi havia 3 pel·lícules de parla catalana, però ens costa molt perquè hi ha poca producció en català”, ha exposat Guinart. “Al Calella Film Festival volem potenciar el cinema fet aquí”, han sentenciat.

D’altra banda, des del festival aposten per descentralitzar l’esdeveniment incorporant sales de visionament a altres municipis del maresme. En aquest sentit, Jiménez explica que “a banda d’ampliar el festival, també volem donar més opcions per veure les pel·lícules”. De fet, com recalquen, “moltes de les pel·lícules que es presenten al festival només es poden veure al festival perquè són operas primas i malauradament moltes no troben distribuïdores després”, explica Guinart.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit