Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ajuntaments de la Selva Marítima i l’Alt Maresme reivindiquen una millora del finançament


Els alcaldes de deu municipis de l’Alt Maresme i la Selva Marítima han reivindicat una millora del finançament dels Ajuntaments durant una trobada a Pineda de Mar.

Els batlles i batllesses asseguren que els consistoris pateixen un desequilibri econòmic a conseqüència de la inflació i la pujada de preus dels darrers dos anys que no s’ha pogut corregir pels efectes de la crisi econòmica del 2008 i la de la Covid. A més, assenyalen que molts ajuntaments van mantenir una congelació d’impostos “per no gravar més a la ciutadania i minimitzar a les famílies l’impacte negatiu de la crisi”. Ara bé, l’increment de la inflació i la pujada de preus de subministraments, segons assenyalen, ha provocat un desequilibri important en els pressupostos de tots els ajuntaments. 

Amb tot, segons diuen, l’any vinent s’hauran d’apujar taxes i impostos municipals per tal de buscar l’equilibri pressupostari. La trobada ha reunit els alcaldes i alcaldesses de Lloret de Mar, Tordera, Malgrat de Mar, Palafolls, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol, Canet de Mar i Arenys de Mar.

Foto: Ajuntament de Pineda de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit